• zo. Sep 19th, 2021

Word Lid!!!

Jan 19, 2013

Print Friendly, PDF & Email

De Tilburgse “Vogel Vereniging ”De Vink” is opgericht op 11 April 1937. Vroeger een echte wildzang vereniging, maar de laatste jaren uitgegroeid tot een gemengde vereniging voor vogelliefhebbers van allerlei pluimage.

Het ledental is momenteel circa 125 personen. Wij houden leden vergaderingen elke derde Zaterdagavond  van iedere  maand, (aanvang 20.00 uur) behalve in de maanden Mei, juni en Juli in ons clublokaal op de DIEDERIKDREEF 16, 5046 GT TILBURG

De contributie bedraagt 36 € per jaar. Nieuwe leden betalen bij aanmelding minimaal een half jaar contributie ( 18 € ) of voor een jaar (36 €) en eenmalig 10 € administratiekosten. Ook jeugdleden t/m 15 jaar zijn van harte welkom en betalen half geld.

Het verschuldigde bedrag moet eerst binnen zijn op onderstaand gironummer en dan wordt men gestemd op de vergadering en wordt men tevens opgegeven bij  de N.B.V.V.  de contributie kan worden overgemaakt op gironummer 3150086 T.N.V. penningmeester  P. Aben,  Kortgenestraat 91, 5045 RK, Tilburg. Dit kan per half jaar of per jaar.

U ontvangt 9 x per jaar ons cluborgaan het vinkennieuws en tevens 12 x per jaar het bondsorgaan Onze Vogels wat zeker de moeite waard is.

Bent u na het bezoek aan onze homepage ook geïnteresseerd geraakt en voelt u zich aangetrokken tot de gezelligheid en sfeer die binnen de Vogelvereniging De Vink heerst, stuur dan onderstaand formulier in en wordt lid van de grootste vogelvereniging van Tilburg e.o.

Ondergetekende wenst lid te worden van Vogelvereniging De Vink

Aanmelding formulier.
* zijn verplichte invul velden.

Uw voornaam (*)

Uw achternaam (*)

Straatnaam + huisnummer(*)

Plaats(*)

Postcode (*)

Land(*)

Telefoon.nr(*)

Mobiel.nr

Uw email (*)

Geboorte datum dd/mm/jaar (*)

Man / Vrouw (*)
    ManVrouw

Uw BSN nummer(*)

Bent u elders lid geweest (*)

Zoja bij welke vereniging

Kweker cq houder van de volgende soort vogels (*)

Ik ga akkoord met de betalings voorwaarden

Klik op verzenden om uw registratie af te ronden, Er zal spoedig contact met uw worden opgenomen door één van onze Bestuursleden.

Print Friendly, PDF & Email